Daune - Despagubiri

Daune - Despagubiri info

Dacă ați ajuns la noi pe site, probabil că aveți nevoie de serviciile noastre. Rar citește cineva astfel de informații doar pentru cultura generală. 

Dacă relația victimă-asigurător ar fi una onestă, societăți precum aceasta nu ar trebui să existe. 

Totuși, pentru că ați ajuns aici, împărtășiți-ne experiența dumneavoastră. Cu siguranță veți primi informații folositoare.

Obținerea unei despăgubiri după un accident implică un proces detaliat și multidisciplinar, ce necesită colaborarea avocaților specializați în legislația circulației și în dreptul asigurărilor, alături de experți criminaliști, medico-legali și psihologi, printre alții, adaptându-se specificului fiecărui caz.

Acest efort implică mai multe entități ale statului român, cum ar fi poliția, parchetul, medicina legală, laboratoare de expertize criminalistice, instanțele de judecată și Fondul de Garantare. Rapiditatea soluționării cazului depinde de soliditatea probelor ce justifică urgența sa.

Prin colaborarea cu Daune Direct, ne dorim să obțineți despăgubiri corecte, proporționale cu gravitatea suferinței fizice și psihologice pe care ați trăit-o. Experiența noastră va fi folosită pentru a vă sprijini în construirea probelor și susținerea acestora în fața asiguratorilor și a instanțelor de judecată. Modelul nostru de lucru se bazează pe un onorariu de succes: succesul în obținerea unei despăgubiri cât mai mari aduce satisfacție atât clientului, cât și nouă și colaboratorilor noștri.

Ai nevoie de asistenta?
Completeaza formularul
Lorem ipsum dolor sit amet, consetetur sadipscing elitr, sed diam nonumy eirmod tempor invidunt ut labore et dolore magna aliquyam erat, no sea takimata sanctus est,

Cazurile noastre

Arhiva Daune Morale conține un număr de peste 750 de dosare finalizate și in lucru ce pot fi consultate Gratuit la sediul nostru.

Vătămări corporale

Poți consulta aici cateva din cazurile de Vătămare Corporală finalizate cu succes de echipa noastră.

Contacteaza-ne

Prezentele soluții sunt cu scop informativ, fiecare dosar avand particularitățile sale.

Suntem prezenți oriunde aveți nevoie de noi!
Harta

Acoperire natională

Daune Morale este un concept Daune Direct, validat de Camera de Comert si Industrie:

  • Hatmanul Arbore nr. 15-19 Etaj 3, Birou 309 Bucuresti
×