Pe cine ne bazăm?


Într-o mare măsură
, pe foștii noștri clienți. Au rămas alături de noi, iar acest fapt ne dă încredere. Ne recomandă și altora. Mai mult decât atât, sunt dispuși să acorde un suport moral celor care trec prin acest gen de suferințe. Fie la telefon, fie față în față. Din pură bunăvoință.

Într-o și mai mare măsură, pe actualii clienți. Și pe dialogul cu ei. În acest mod, punem construi un dosar imbatabil. Suntem realișt. Ei știu cel mai bine prin ce trec. Nu noi și nici alții.

În cea mai mare măsură, pe echipa noastră. Sunt oameni încercați, buni profesioniști, alături de care am reușit să facem față provocărilor acestei piețe. În interesul clienților noștri. Specializarea fiecăruia ați înțeles-o din prima pagină. Detaliile lor profesionale ar îngreuna foarte mult acest site ori, menirea lui este să vă determine să avem un dialog.

Măcar la telefon.

Știm!

Vă gândiți că nu avem aceste colaborări din moment ce nu facem publică echipa. Dar nu este așa. Vedeți dumneavoastră, în ochii asigurătorilor suntem ”claims farmers” (crescători de dosare) și ”ambulance chasers” (vânători de ambulanțe). Sau, mai pe românește, ”samsari ai durerii”.

Facând publică echipa, ne-am pierde avantajul competitiv.

Comments are closed.